english flag

FORMULIEREN

Download formulieren
Download formulieren

Op deze pagina vind je alle relevante formulieren als woningzoekende maar ook als je al huurder bent. Hieronder vind je het inschrijfformulier en de huurvoorwaarden, het huishoudelijk reglement, handleidingen voor de tv en het internet en het huuropzeggingsformulier:

 

HUURVOORWAARDEN EN INSCHRIJFFORMULIER

Inschrijven kan online op de inschrijfpagina. Het is ook mogelijk de huurvoorwaarden en het inschrijfformulier te downloaden. Indien je het fijner vindt om het formulier eerst te downloaden en vervolgens in te vullen dan kan dat natuurlijk ook. Na het invullen kunt u het formulier mailen naar groningen@hof-rijnland.nl of per post sturen:

Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement
Zonnelaan 10
9742 BL Groningen

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Het studentencomplex beschikt over een Huishoudelijk Reglement. Dit is een document met de huisregels, waar de huurder zich aan dient te houden. Het huishoudelijk reglement zorgt ervoor dat het pand netjes en ordelijk blijft en overlast tot een minimum wordt beperkt met als doel een goed en plezierig woongenot voor alle huurders.

HANDLEIDING TELEVISIE

In Campus Zonnelaan wordt digitale tv geleverd. In de handleiding televisie vind je de juiste frequenties en instellingen voor de tv.

HANDLEIDING INTERNET

HUUROPZEGGINGFORMULIER

Wanneer jij als huurder de het huurcontract van uw woonruimte wilt opzeggen dan kan jij gebruik maken van de volgende formulier. Nadat je het hebt ingevuld kun je dit er mail versturen naar Groningen@hof-rijnland.nl of per post naar:

Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement,
Zonnelaan 10,
9742 BL te Groningen