english flag
Diensten
DienstenOn-Site Management

On-Site Management

Bij Van 't Hof Rijnland vastgoedmanagement staat prettig en schoon wonen binnen een veilige woonomgeving voorop. Hierbij is het belangrijk dat je als beheerder dichtbij je huurders staat. Daarom is in het studentencomplex ons On-Site management gevestigd. Hier kun je van maandag tot en met vrijdag terecht met al jouw vragen, meldingen of klachten. Eventuele klachten worden snel opgelost waarbij de huurder altijd op de hoogte wordt gehouden van de status van zijn of haar vraag, melding of klacht. Ons On-Site management doet er alles aan om het woongenot van alle huurders van Campus Zonnelaan te garanderen.


De openingstijden voor het kantoor in Groningen zijn als volgt:  

 Maandag

 09:00 -

 17:30

   

 Dinsdag

 09:00 -

 17:30 

   

 Woensdag 

 09:00 -

 17:30 

   

 Donderdag 

 09:00 -

 21:00 *

   

 Vrijdag

 09:00 -

 17:30

   

*Deze tijden zijn onder voorbehoud

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag 09:00 uur - 17:30 uur

1116104_20170414_114150.jpg

Young Professional Meeting Point

Naast dat het heerlijk wonen is in Campus Zonnelaan bevindt zich ook binnen dit studentencomplex een Young Professional Meeting Point (YPMP) van circa 180 vierkante meter voorzien van lounge sets, werk- en studeerplekken en snelle WIFI. De YPMP is ideaal om met studiegenoten te werken aan projectopdrachten, te studeren voor tentamens, presentaties te oefenen of gezellig met klasgenoten en kennissen een hapje te eten. De YPMP is dagelijks geopend van 08.00u tot 23.00u. 

 

1116103_20170425_115329.jpg

Wasserette

In het studentencomplex is een self-service wasserette gevestigd op de begane grond naast de Young Professional Meeting Point. De wasserette is voorzien van industriële wasmachines en drogers van het merk Miele Professional, waardoor je kleding snel gewassen is en goed schoon wordt. Dit scheelt weer een tas extra als je in het weekend naar je ouders gaat. De wasserette werkt met een contactloos betaalsysteem. Daarnaast is de wasserette voorzien van een camerasysteem, zodat je met een gerust hart andere zaken kunt gaan doen. De wasserette is dagelijks geopend van 08.00u tot 23.00u.

1037622_IMG_9010.JPG

Dakterras

Naast een On-Site management, YPMP en een wasserette is op de 4e etage ook een prachtig dakterras van circa 300 vierkante meter te vinden. Het dakterras is voorzien van picknick tafel en lounge-sets waar je met medestudenten, vrienden en/of familie van de buitenlucht kunt genieten onder genot van een bakje koffie of thee. Het dakterras is dagelijks geopend van 08.00u tot 23.00u.

 

 

 

1037623_Inpandige-fietsenstalling.png

Inpandige fietsenstalling

In het complex Campus Zonnelaan zitten 4 inpandige fietsenstallingen uitgerust met fietsenrekken zoals je gewend bent op stationspleinen. In totaal zijn er maar liefst 288 fietsenstallingsplekken en zijn de fietsenstallingen uitgerust met camerabewaking. Hierdoor staat je fiets altijd veilig.

 

 

 

 

 

 

 

 

1117532_mobile-phone-delivery-scam-ballymena-antrim-psni-2-752x501.jpg

Pakketservice

Het studentenleven is erg druk en je hebt niet altijd tijd om fysiek te winkelen. Online bestellen en laten bezorgen is snel en gemakkelijk. Maar wat nu als je niet thuis bent en jij je pakket niet wilt laten bezorgen bij de buren? Van 't Hof Rijnland neemt tijdens kantooruren alle pakketten met plezier aan. Nadat wij een pakket voor jou hebben aangenomen plaatsen wij dit op het digitale scherm bij de hoofdingang zodat je precies weet wanneer jij jouw pakket kunt afhalen op ons kantoor. Ook wanneer jij een pakket wilt retourneren kun je het pakket bij ons afgeven. Het enige wat jij hoeft te doen is de organisatie die het pakket komt ophalen informeren dat het pakket voor hun klaar ligt op ons kantoor.

1117533_klusjesman-1.jpg

Servicemanager

Van maandag tot en met vrijdag is er een servicemanager op locatie voor 16 uur per week. Onze servicemanager neemt klusjes uit handen waar jij als student niet uitkomt. Hierbij moet jij denken aan kleine herstellingen, zoals het vervangen van lampjes, het bijstellen van de keukenkastjes of gaatjes die opgevuld moeten worden. U kunt als bewoner een afspraak plannen met onze servicemanager. Dit doet u door te bellen naar ons kantoor op het nummer 088-126 66 50 of je stuurt een mailtje naar groningen@hof-rijnland.nl.

1119305_IMG_0040.jpeg

Narrow Casting

Informeren vinden wij bij Van ’t Hof Rijnland heel belangrijk. Met Narrow Casting kunnen wij u als bewoner van Campus Zonnelaan de hele dag infomeren. Op onze Narrow Casting staat handige informatie. Zo vermelden wij ons scherm in de centrale hal welke pakketjes er binnen zijn gekomen en of de YPMP nog beschikbaar is voor een reservering. Daarnaast vermelden wij als beheerder op de Narrow Casting ook mededelingen. Een voorbeeld hiervan is dat de glasbewassing gaat plaatsvinden. Ook vermelden wij op het scherm de actuele vertrektijden van de bus en de NS dienstregeling van CS Groningen. Verder staan de bedrijven ook vermeld op de Narrow Casting met wie wij leuke acties aanbieden aan je als bewoner van Campus Zonnelaan.

1117535_Sharing-is-Caring-Poster.JPG

Sharing services

Van ’t Hof Rijnland snapt als beheerder van studentenvastgoed dat wij jullie als studenten ook kunnen helpen en jullie zo een hoop zorgen uit handen kunnen nemen. Zo kun je op aanvraag een gereedschapskist, fietspomp of huishoudtrap lenen. Dit scheelt weer in de aanschafkosten. Ook houd je hierdoor meer ruimte over in je studio. Ideaal toch?

1117567_unieke-deals.jpg

Kortingen bij plaatselijke ondernemers

Als bewoner van de Campus Zonnelaan kun je gebruik maken van unieke deals met de plaatselijke ondernemers in de omgeving. Van ’t Hof Rijnland is altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden om de bewonerservaring te verbeteren. Het studentenleven is immers al duur genoeg. Met deze kortingen en leuke deals houd je meer geld over voor leuke dingen.

 

1119303_Just-Phones-vast-deal.jpg

Just Phones

Ai! Je telefoon laten vallen en een barst in je scherm? Wij hebben een exclusieve deal gesloten met Just Phones in Winkelcentrum Paddepoel. U krijgt 5% korting op de reparatie van uw telefoon en laptop. Oplader kwijt? Ook krijgen Campus Zonnelaan bewoners 10% korting op alle accessoires bij Just Phones. www.purerepair.nl

 

1119304_m-bikes_visitekaartje_achterkant.jpg

M-Bikes

Als student kun je niet zonder fiets. Wij als beheerder van Campus Zonnelaan snappen dat als geen ander. Maar wat nou als je fiets een lekke band heeft? Of je moet een nieuwe lamp op je fiets? Van ’t Hof Rijnland heeft samen met M-Bikes een kortingsactie voor de bewoners van Campus Zonnelaan. Als bewoner van Campus Zonnelaan heb je 10% korting op het gehele assortiment en op alle reparaties van uw fiets. Zo bespaar je als bewoner van Campus Zonnelaan geld! www.m-bikes.nl

1118397_Greenwheels.jpg

Greenwheels

Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft in samenwerking met Greenwheels Nederland een Greenwheels standplaats gerealiseerd op nog geen 50 meter afstand van het complex. Ideaal voor als je zelf niet in het bezit bent van een auto maar deze af en toe wel wilt gebruiken. Ook wanneer u vaker een auto gebruikt heeft Greenwheels een passende abonnement voor jou! Voor meer informatie zie: www.greenwheels.nl

 

1119306_IMG_0037.jpeg

Snackautomaat

Tijdens het studeren zin een Mars? Of krijg jij onverwachts bezoek en je hebt niks in huis? In de YPMP staat een vending machine medemogelijk gemaakt door Jansema Automaten. Als bewoner van Campus Zonnelaan kunt u gebruiken van deze snackautomaat. Het assortiment van de snackautomaat is heel breed, van een flesje water tot een lekkere reepchocolade. Net niet genoeg contant geld in de portemonnee? Geen probleem, je kunt ook hier contactloos betalen. Makkelijk toch?